Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Εμψυχωτικές δράσεις στο ΚΑΠΗ

Σήμερα είχαμε την ευκαρία, στα πλαίσια της μεταπτυχιακής πρακτικής μας άσκησης, να πραγματοποιήσουμε τις πρώτες δραστηριότητες στο ΚΑΠΗ.  Στις δράσεις που θα διαρκέσουν περίπου έναν μήνα, συμμετέχουν κυρίες του ΚΑΠΗ και παιδιά του νηπιαγωγείου, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί το γεφύρωμα του χάσματος των γενεών! 
Στα πλάσια αυτών των δράσεων, επιδιώκουμε τη δημιουργία του σχολικού μας κήπου ως αποτέλεσμα της συνεργασίας παιδιών και γιαγιάδων.
Στην πρώτη μας συνάντηση, που ήταν μια συνάντηση γνωριμίας, οι γιαγιάδες και τα παιδιάκια  ζωγράφισαν, έπιαξαν, χόρεψαν, αλληλεπίδρασαν μεταξύ τους και πέρασαν λίγες ώρες ευχάριστα και δημιουργικά.
 Εκ μέρους της ομάδας μου, που αποτελείται από την Κική, την Μαίρη, την Λίτσα, την Βασιλική και τον Χρήστο, ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΚΑΠΗ, τις υπέυθυνες και τις κυρίες του ΚΑΠΗ και φυσικά τα νηπιάκια μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας!
Το ανακαινισμένο ΚΑΠΗ, ένας πραγματισκός υπέροχος και ζεστός χώρος!!

Ετοιμη η ομάδα!!!
Μια πρώτη γνωριμία με το κουβάρι!


Φτιάξαμε τα καρτελάκια μας...

Βρήκαμε το ζευγάρι μας.....

και του χαρίσαμε μια ζωγραφιά!!

Η κ.Αριστέα μας απήγγειλε και ποίημα!!

Φτιάξαμε πάζλ....και άλλα πολλά που δεν προλάβαμε να φωτογραφίσουμε!!!!!.Και τέλος μια αυθόρμητη στιγμή χαλάρωσης με γιόγκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου